.

Uw persoonlijke geboortehoroscoop

UW GEBOORTEHOROSCOOP
De standen van de zon, de maan en de planeten tijdens de geboorte geven je een bepaalde energie die je je hele leven met je meedraagt. Door je geboortehoroscoop te laten interpreteren kun je jezelf beter leren kennen: koester je goede eigenschappen, waardeer en benut je talenten ten volle, en bekijk je minder goede kanten vanuit een andere hoek zodat je er lessen uittrekt, omdat we altijd mogelijkheden hebben om te leren en te ontwikkelen.

BETALING ACHTERAF
Graag wil ik aanbieden te betalen pas na verzending van de duiding. Deze wordt gedeeld in drie fasen en het is mogelijk telkens na ontvangst te betalen. Uiteraard kunt u op ieder moment beslissen om door te gaan of te stoppen.
Indien betaling om welke reden dan ook uitblijft, wordt de interpretatie onderbroken.

DE DRIE FASEN OMVATTEN DE VOLGENDE ELEMENTEN 
De ascendant, de kaartheerser, een eventuele onderschepping, de zon, de maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto, Cheiron, Ceres, Vesta, de Midhemel, de Noord- en Zuid-knooppunten.
Ook al gebeurt de interpretatie in delen, er wordt altijd rekening gehouden met de gehele geboortehoroscoop zodat er een coherente en holistische weergave ontstaat.


FASE 1
In het eerste deel beschrijf ik de ascendant, plus één van de persoonlijke planeten.
Er zijn niet slechts 12 ascendanttekens, dat zou te gemakkelijk zijn ;) Het breidt zich uit tot meer dan 1000 verschillende combinaties, waarvan er één bij je past.
Ook zal een van de door mij gekozen (inter)persoonlijke planeten worden beschreven, namelijk de zon, de maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter of Saturnus.
Deel 1 bedraagt €15,- en wordt achteraf betaald via PayPal

FASE 2
In het tweede deel zal ik drie (inter)persoonlijke planeten interpreteren, door mij gekozen volgens de logica van de geboortehoroscoop, waarbij de gehele kaart in ogenschouw wordt genomen.
Deel 2 kost € 15,- en wordt achteraf betaald via PayPal.

In alle drie de delen wordt rekening gehouden met de verder weg gelegen planeten en hun posities en aspecten, zoals Uranus, Neptunus en Pluto – en de asteroïden Cheiron, Ceres en Vesta – plus de Midhemel en de Noord- en Zuid-knopen.

FASE 3
In het derde deel van de interpretatie worden de andere drie planeten en de Noordelijke Maansknoop geïnterpreteerd.
Interpretatie deel 3 bedraagt €15,- en wordt achteraf betaald via PayPal.


UW GEBOORTEDATUM EN TIJD
Voor de interpretatie zijn geboortedatum en -plaats nodig.
Het is uiterst belangrijk om een exact geboortetijdstip door te geven.
De geboortetijd kan men opvragen bij de burgerlijke stand van de geboorteplaats.

Columba AstroVision
Passie voor Astrologie
 
MENU :
Geboortehoroscoop 
Yon 
Contact

Optimisé par Webnode
Créez votre site web gratuitement !