.

Woordje van Yon

Hoe het begon... en nooit eindigde.
In het vroege voorjaar van 2020 stond het leven hier in Frankrijk een tijdje stil, zoals op veel plekken op aarde.
In onzekere periodes kijk ik vaker mijn horoscoop na en met de zeeën van tijd die ik over had, begon ik meer over astrologie te lezen en begreep ik dat we niet alleen beïnvloed worden door de zon, maar ook door de maan en de planeten.
Mijn interesse was gewekt en tot mijn verbazing ontdekte ik steeds meer en heb ik sindsdien niet meer losgelaten.

De ontdekkingsreis door de geboortehoroscoop bracht mij terug naar mijn ware zelf, de puzzelstukjes vielen op hun plaats. Alle facetten werden onderzocht, begrepen, geaccepteerd, gewaardeerd en waar mogelijk meer in balans gebracht.
Ik dacht dat het geweldig zou zijn om dit voor andere mensen te kunnen doen, dus besloot ik me nog meer in de astrologie te verdiepen en mijn hulp aan te bieden via deze site.

Waarom een betaling achteraf in drie delen?
Op het gebied van astrologie wordt veel aangeboden op het internet. Ik kan me goed voorstellen dat iemand aarzelt om een interpretatie aan te vragen en vooruit te betalen. Om die reden, en ondanks het risico aan mijn kant, heb ik besloten om de betalingen achteraf te vragen.

Het is mijn ervaring dat een uitgebreide interpretatie die in één keer wordt gepresenteerd, vaak veel is voor de persoon om te verwerken. Vandaar ook de keuze het te presenteren in drie delen. 
Het is altijd goed om de tijd te nemen om het te laten bezinken en na te denken over eventuele opmerkingen en vragen, waarop ik tussen de drie fasen door graag zal reageren.

Heel erg bedankt voor uw interesse.
Ik hoop u ooit van dienst te kunnen zijn, u kunt altijd per e-mail contact met mij opnemen.
Yon 

Columba AstroVision
Passie voor Astrologie
 
MENU :
Geboortehoroscoop 
Yon 
Contact

Optimisé par Webnode
Créez votre site web gratuitement !